Wegens ziekte neem ik voor onbepaalde tijd geen nieuwe patiënten aan.


Koen Goderis    |    Voskenslaan 71, 9000 Gent    |    0492 60 83 55    |    kine@koengoderis.be    |    0815.487.611

 

In 1992 ben ik in Gent afgestudeerd als kinesitherapeut. Ik ben sinds 1992 actief als zelfstandig kinesitherapeut in mijn eigen praktijk. Dat betekent dat ik reeds meer dan 25 jaar kennis en ervaring heb opgedaan in het begeleiden van mensen in hun genezingsproces.

 

Als musculoskeletaal therapeut geloof ik zeer sterk in een individuele en persoonlijke aanpak waarbij je als patiënt met jouw specifieke klachten centraal staat. Ik probeer via verschillende manuele technieken jouw bewegingsbeperkingen aan te pakken en te stimuleren en je te begeleiden naar meer beweging toe. Ik hecht ook veel belang aan bewustmaking en scholing zodat je in staat bent om verantwoordelijkheid op te nemen over jouw eigen genezingsproces.

 

Ik volgde specifieke opleidingen rond hand- en polsrevalidatie en rond het behandelen van hyperventilatie (Chris Lenaerts) in relatie met stress en angstklachten.

 

Geleidelijk aan ben ik ook geïnteresseerd geraakt in het verhaal achter langdurige pijn. Ik volgde verschillende opleidingen rond het begrijpen van het mechanisme van chronische pijn (Pain in Motion, NOI). Verder volgde ik ook een opleiding relaxatietherapie en hypnosetherapie (VHYP). Voor coaching vertrek ik vanuit de principes van ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Ik volgde daarvoor een opleiding aan de ACT-Academie.

Koen Goderis

Voskenslaan 71, 9000 Gent

0492 60 83 55

kine@koengoderis.be